SoccerStar - Supportforum

Επιστροφή   SoccerStar - Supportforum > Παιχνίδι&Υποστήριξη > FAQ - Συχνές Ερωτήσεις

Κλειστό Θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-04-11, 21:45   #1
KO771
International Community Manager sfgame.de
 
Το avatar του χρήστη KO771
 
Εγγραφή: 27-04-2011
Μηνύματα: 1
Προεπιλογή Board Rules

Με την εγγραφή σας στο συγκεκριμένο φόρουμ αποδέχεστε τους κανόνες που ακολουθούν σχετικά με τη χρήση του φόρουμ και του chat αυτού:Γενικά:
 • Επιτρέπεται μόνο ένας λογαριασμός ανά χρήστη και IP. Εξαιρέσεις γίνονται δεκτές μόνο μετά από έγκριση του διαχειριστή του παιχνιδιού.
 • Η ομάδα έχει δικαίωμα προειδοποίησης, λογοκρισίας και αποκλεισμού ενός χρήστη που δεν ακολουθεί τους κανόνες.
 • Σε εξαιρετικές περιπτώσεις ενδέχεται να αποκλειστούν παίκτες και από το παιχνίδι, δίχως προειδοποίηση.
 • Οι κανόνες του φόρουμ αφορούν στις καταχωρήσεις στο φόρουμ, καθώς και σε υπογραφές και προσωπικά μηνύματα (PΜ)
 • Οι ΓΟΣ και το γερμανικό δίκαιο ισχύουν για το σύνολο του φόρουμ. Οι φορείς εκμετάλλευσης του φόρουμ δε φέρουν ευθύνη για δημοσιευμένες εικόνες και συνδέσμους που καταπατούν πνευματικά δικαιώματα.
 • Οι φορείς εκμετάλλευσης του παιχνιδιού επιφυλάσσονται του δικαιώματος να αποκλείουν παίκτες που προέρχονται από άλλες χώρες ή που δε γνωρίζουν τη γλώσσα, π.χ. σε καταχωρήσεις, υπογραφές, εικονίδια χρήστη κτλ.
  Η γλώσσα επικοινωνίας του φόρουμ και του παιχνιδιού, καθώς και λοιπών επίσημων πλατφόρμων υποστήριξης είναι τα ελληνικά.

Υπογραφές:
 • Οι εικόνες υπογραφής δε θα πρέπει να ξεπερνούν τα μεγέθη που ακολουθούν:
  Μέγιστο ύψος: 140 px
  Μέγιστο πλάτος: 700 px
  Μέγιστο μέγεθος αρχείου: 100 kb
 • Δεν επιτρέπεται η τεχνητή μεγέθυνση της υπογραφής.
 • Η χρήση κειμένων στις υπογραφές επιτρέπεται εφόσον το περιεχόμενό τους δεν είναι ρατσιστικό, σεξιστικό, πολιτικό, θρησκευτικό, διαφημιστικό ή προσβλητικό με οποιοδήποτε τρόπο, καθώς και εφόσον δε γίνεται αναφορά σε ξένα παιχνίδια φυλλομετρητών.
Απαγορεύονται:
 • Καταχωρήσεις με πορνογραφικό, εξτρεμιστικό, ανήθικο και παράνομο περιεχόμενο και συνδέσμους. Αυτό ισχύει και για: Keys, Hacks, Crackz και λοιπά παράνομα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων και σελίδων λήψης αρχείων και «warez».
 • Η δημοσίευση προσωπικών μηνυμάτων και συζητήσεων δίχως τη σύμφωνη γνώμη των συμμετεχόντων.
 • Κείμενα με διαφημιστικό περιεχόμενο (όπως και αναφορές σε άλλα παιχνίδια άλλης εταιρείας).
 • Άσχετα με το φόρουμ / θέμα περιεχόμενα, τα λεγόμενα Spam/OffTopic (π.χ. εικόνες / Smiley ***65533; Spam). Αυτό ισχύει και για καταχωρήσεις που παρεμβάλλονται, διπλές ή πολλαπλές καταχωρήσεις, posthunting και τεχνητή αύξηση του αριθμού των καταχωρήσεων.
 • Περιεχόμενα, σύνδεσμοι, παρατσούκλια χρηστών κτλ., τα οποία αποσκοπούν αποκλειστικά στην προσβολή άλλων χρηστών του παιχνιδιού (Community). Αυτό ισχύει και για καταχωρήσεις που ενδέχεται να προκαλέσουν ή να εξοργίσουν άλλους παίκτες.
 • Καταχωρήσεις με χυδαίες και προσβλητικές εκφράσεις.
 • Διαφημίσεις, αναφορές ή παράθεση συνδέσμων παιχνιδιών φυλλομετρητών άλλων εταιριών. Αυτό αφορά και στους συνδέσμους για klickgames και διαφημίσεις.
 • Καταχωρίσεις για άτομα που έχουν αποκλειστεί από το φόρουμ.
 • Η υπόκριση άλλων μελών της ομάδας υποστήριξης.
 • Συζητήσεις και ερωτήσεις που αφορούν σε χρήστες που έχουν προειδοποιηθεί/αποκλειστεί από το παιχνίδι ή το φόρουμ.
 • Καταχωρήσεις που αφορούν σε λογαριασμούς άλλων.
 • Καταχωρήσεις, που έχουν ως στόχο τη μείωση ταχύτητας εμφάνισης (παράδειγμα: «banner σε banner» ή «παράθεμα σε παράθεμα»).
Παρατηρήσεις:
 • Πολλαπλές προειδοποιήσεις ενδέχεται να οδηγήσουν σε αποκλεισμό από το φόρουμ. Κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται μεμονωμένα. Η εκ νέου είσοδος κατά τη διάρκεια ενός προσωρινού αποκλεισμού οδηγεί σε μόνιμο αποκλεισμό.
 • Σε περίπτωση που νιώθετε ότι δεν υπάρχει λόγος προειδοποίησης, απευθυνθείτε αρχικά στο μέλος της ομάδας υποστήριξης που εξέφρασε την προειδοποίηση. Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά σας, επικοινωνήστε με τον αρμόδιο διαχειριστή. Η απόφασή του/της είναι οριστική σε τέτοιες περιπτώσεις. Το ίδιο ισχύει και για νήματα που «κλείνουν».
 • Τα παράπονα σχετικά με ένα μέλος της ομάδας υποστήριξης του παιχνιδιού καταλήγουν στο διαχειριστή του παιχνιδιού. Τα παράπονα σχετικά με έναν διαχειριστή του παιχνιδιού καταλήγουν στον Community Manager.
 • Η ομάδα του SoccerStar επιφυλάσσεται για τυχόν τροποποιήσεις των κανόνων.
Φόρουμ:

Ένα φόρουμ είναι ένας ζωντανός οργανισμός, ένας χώρος ανταλλαγής απόψεων μεταξύ πλήθος ανθρώπων, με διαφορετικές πεποιθήσεις και βιώματα. Όλοι έχουν δικαίωμα στο να εκφέρουν την γνώμη τους. Ο σεβασμός όμως απέναντι στην κοινότητα του φόρουμ θεωρείται δεδομένος.

Το κείμενο σας λοιπόν θα διαβαστεί από άλλους ανθρώπους (και τον εκάστοτε CoMa ). Συνεπώς οι απόψεις σας, και ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεστε, θα πρέπει να μην προσβάλλουν άλλα μέλη της κοινότητας. Σίγουρα μπορεί να μην συμφωνείτε με κάποιες από τις απόψεις που εκφράζονται (αυτό είναι το καλό του να είσαι νοήμων οργανισμός), οπότε και μπορείτε σε ήπιο κλίμα να εξηγήσετε γιατί δεν συμφωνείτε με κάποια θέματα, και να εκφέρετε τα δικά σας επιχειρήματα.
Προσβλητικές αναρτήσεις ή αναρτήσεις με αποκλειστικό σκοπό να θίξουν την κοινότητα δεν έχουν θέση στο φόρουμ.

Μη γράφετε λοιπόν κάτι, που δε θα λέγατε ποτέ σε κάποιο άλλο άτομο που βρίσκεται μπροστά σας.

Ορθογραφία:

Όλοι είμαστε άνθρωποι, και όλοι κάνουμε λάθη. Κανείς δεν είναι παντογνώστης και ο καθένας, κατά την συγγραφή ενός κειμένου, μπορεί να κάνει κάποιο σφάλμα.
Σε κάθε περίπτωση όμως, όταν αναρτούμε ένα κείμενο στο φόρουμ, αυτό θα διαβαστεί από άλλους χρήστες. Οφείλουμε λοιπόν να προσέξουμε το κείμενο σας, και να το διαβάσουμε ακόμα μια φορά, πριν το αναρτήσουμε, διορθώνοντας τυχόν λαθάκια. Αποτελεί δείγμα σεβασμού προς τους συμφορουμίτες μας: Εμείς αφιερώνουμε λίγο χρόνο ώστε το κείμενο μας να είναι ευανάγνωστο και ευπαρουσίαστο (τα σημεία στίξης πολλές φορές είναι απαραίτητα γιατί αλλάζουν το νόημα μιας πρότασης), όπως και αυτοί θα αφιερώσουν χρόνο στο να μας απαντήσουν.
Δεν ζητάμε να γίνετε όλοι φιλόλογοι. Απλώς ο καθένας οφείλει να γράφει στο καλύτερο των δυνατοτήτων του, και να αφιερώσει μερικά παραπάνω λεπτά στο προς δημοσίευση κείμενο του.
Συναντήσεις από κοντά; Ποτέ μόνος/η!

Δεν είναι πρωτόγνωρο, όταν άτομα (ή ομάδες ατόμων) περνάν αρκετό διαδικτυακό χρόνο μαζί, να επιθυμούν μια πιο προσωπική επαφή. Το διαδίκτυο μας φέρνει όλους πιο κοντά.
Δυστυχώς, υπάρχουν κάποιοι πιθανοί κίνδυνοι (μακριά από μας). Έχετε πάντα το δικαίωμα να πείτε ΟΧΙ σε κάποια συνάντηση. Δεν είστε υποχρεωμένος/η για κάτι τέτοιο.
Συζητήστε το ενδεχόμενο μιας τέτοιας συνάντησης με τους φίλους σας και τους γονείς σας πρώτα.
Εφόσον το αποφασίσετε λοιπόν, φροντίστε κοντινά σας πρόσωπα να έχουν ενημερωθεί, και επιλέξτε ένα πολυσύχναστο μέρος για την συνάντηση, και μην το αλλάξετε. Φροντίστε επίσης να συνοδεύεστε από κάποια άτομα που εμπιστεύεστε. Μπορεί να σας ακούγονται υπερβολικά όλα αυτά, αλλά η ασφάλεια σας δεν είναι παιχνίδι.
Ο χρήστης KO771 δεν είναι συνδεδεμένος  
Παλιά 02-07-11, 03:13   #2
Εκάτη
Senior Member
 
Το avatar του χρήστη Εκάτη
 
Εγγραφή: 27-06-2011
Μηνύματα: 425
Προεπιλογή

Κανόνες Λειτουργίας Φόρουμ
Ο χρήστης Εκάτη δεν είναι συνδεδεμένος  
The Following 16 Users Say Thank You to Εκάτη For This Useful Post:
Παλιά 13-02-12, 18:08   #3
Άργος
Community Manager
 
Το avatar του χρήστη Άργος
 
Εγγραφή: 29-08-2011
Μηνύματα: 1.774
Προεπιλογή Διευκρυνήσεις πάνω σε θέματα spam

Διευκρινήσεις πάνω σε θέματα spam
Ο χρήστης Άργος δεν είναι συνδεδεμένος  
The Following 10 Users Say Thank You to Άργος For This Useful Post:
Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Forum Jump


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:58.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2011 by 'Playa Games GmbH'